Program

Luni – Vineri: 9 – 20
Sâmbătă: 9 – 15
Duminică: Închis

Despre noi

Sunt Dr. Raluca Chivu, specialist in implantologie, proprietara a Clinicii Orizont Dental Buzau, si sunt aici pentru a avea grija de zambetul tau.

Vremurile s-au schimbat ! Acum un medic bun nu mai este suficient. Un medic bun este cu adevărat bun atunci când este ajutat de aparatură modernă fără de care nu poate asigura tratamente premium.

Investim în cele mai inovatoare tehnologii pentru sănătatea ta dentară.

La Orizont Dental Clinique punem accent pe calitatea serviciilor pe care ți le oferim. Tocmai de aceea, investim constant în tehnologii inovatoare din stomatologie pentru ca tratamentul tău să fie mereu eficient și sigur. Satisfacția ta este cea care ne motivează în fiecare zi să fim mai buni și să oferim pacienților sănătate reală și experiență excepțională.

În cabinetele stomatologice respectăm cu strictețe procesul de sterilizare al instrumentarului medical – de la cea mai mică freză până la cel folosit în chirurgia dentară. Echipa noastră medicală petrece zilnic 3 ore ambalând şi sterilizând separat fiecare obiect medical pentru ca totul să fie 100% sigur pentru tratamentele stomatologice, indiferent de numărul de pacienți care ne trec pragul.

În clinica ORIZONT DENTAL CLINIQUE totul este 100% steril.