Punte dentara - Orizont Dental Clinique Buzau

Punte Dentară

119 EUR

Redus de la 170 EUR

Plata în rate disponibilă direct în clinică.

Plata cu cardul: DA

Plata in rate: DA

Preț consult de specialitate: GRATUITĂ

Deductibil din prețul tratamentului: NU

Completează formularul și te sunăm imediat pentru programare sau detalii

Intrebari Frecvente Despre Puntea Dentara

Care este durata de viata a tratamentului cu punti dentare?

Durata de viata a unei punti dentare depinde de materialul din care este confectionat si de calitatea acestuia. O punte din metalo-ceramica dureaza aproximativ zece ani, in timp ce una din zirconiu are o durată de viata mult mai crescuta. Un aspect important de luat in considerare este ca durata de viata a unei punti dentare tine foarte mult si de respectarea vizitelor la medicul stomatolog si igiena orala.

Care este pretul unei punti dentare?

Costul unei punti dentare depinde de mai multi factori: materialul din care este facuta aceasta lucrare, numarul de dinti care trebuie inlocuiti si daca are ca suport dintii naturali sau este facuta pe implant dentar. Astfel, costul final se afla doar dupa vizita si consultatia amanuntit la medicul dentist.

Cum se intretine o punte dentara?

Diferenta dintre cum iti ingrijesti dintii tai naturali si ingrijirea puntii dentara nu este foarte mare. Trebuie sa acordati atentie igienei orale prin curatarea dintilor, folosirea peiutei interdentare care sa curete spatiile greu accesibile. Este foarte important ca macar o data pe an sa mergeti la medic pentru consultatie si un detartraj profesional.

Cat de dureros este tratamentul cu punte dentara?

Puntea dentara nu este un tratament dureros. In timp ce iti este facuta procedura, gura ta va fi amortita si nu o sa simti durere sau discomfort.

Cati dinti pot fi inlocuiti cu o punte dentara?

Nu este indicat sa fie inlocuiti foarte multi dinti cu puntea dentara. Dintii stalpi trebuie sa fie suficienti ca numar pentru a face fata acestei proceduri. Astfel, daca dinstanta dintre dintii stalpi este mai mare de 3-4 dinti, nu se poate realiza o punte, deoarece dintii de sprijin o sa cada. Daca ai nevoie de resaturarea unei arcade sau a 3 dinti, este mai indicat tratamentul cu punte pe implanturi.