Program

Luni – Vineri: 9 – 20
Sâmbătă: 9 – 15
Duminică: Închis

Tehnologie

Tratament stomatologic cu laser

Tratamentul stomatologic cu laser este o tehnică non-invazivă, extrem de precisă, rapidă și, foarte important, complet nedureroasă. EPIC™ X Biolase este singurul laser cu diodă care are aprobarea FDA pentru 3 tipuri de tratamente distincte: țesut moale, albirea dinților, biostimulare/terapia durerii. Toate acestea au fost posibile datorită celor peste 25 de ani de inginerie și inovație BIOLASE®.

 

Obturația de canale 3D

Scapi rapid de durerea și complicațiile cauzate de inflamații radiculare, prin tratamente endodontice inovatoare, realizate doar în mod electronic. În acest fel, medicul specialist asigură o sigilare perfect etanșă și sterilă a canalelor dentare, în vederea unor tratamente pe implant dentar ulterioare sau de coroane dentare.

 

Endodonție la microscop

Garantăm reuşita tratamentelor dentare prin intervenţii microscopice atraumatice şi rapide, prin care economiseşti timp şi bani.

Microscopul amplifică de până la 25 de ori imaginea, iar medicul nostru specialist poate să stabilească un diagnostic clar în afecţiuni de mare fineţe şi să trateze corect şi complet canalele radiculare, pentru viitoare tratamente: implant dentar, coroana dentară, proteză dentară etc.

 

Albirea dinților cu laser

Albirea dinților cu LASER este dovedită științific ca fiind complet inofensivă față de smalț, de aceea încurajăm toți pacienții care se confruntă cu probleme de estetică dentară și se tem ca albirea dentară să nu le afecteze smalțul, să apeleze la această procedură.

 

Microscop dentar

Microscop dentar Te salvăm rapid de complicaţii şi dureri ale dinţilor printr-o formulă de lucru complexă, ce asigură o calitate ireproşabilă în stabilirea diagnosticului şi a tratamentului – folosind 2 microscoape dentare de ultimă generaţie Microscoapele au avantajul de a putea fi folosite în aproape toate procedurile stomatologice, datorită performanţelor optice remarcabile (măresc de până la 25 de ori imaginea), fapt ce a adus în multe cazuri salvarea dinților, a căror soluție inițială părea a fi extracția acestora.

 

Laser EPIC X

Laserul diodă EPIC™ X este un dispozitiv chirurgical și terapeutic de avangardă care încorporează tehnologie de ultimă generație. Singurul laser cu lungime de undă de 940 nm care a obținut aprobarea FDA-SUA și care poate fi folosit pentru 3 tipuri de tratamente: țesut moale, albirea dinților și biostimulare / terapia durerii.

În chirurgia țesuturilor moi EPIC™ X oferă un control precis la tăiere, produce hemostază (oprirea sângerării) iar intervenția este confortabilă și rapidă pentru pacient.

În terapia durerii, EPIC™ X a dezvoltat un control eficient al parametrilor importanți, care elimină temporar durerile minore din regiunea maxilo-facială.

EPIC™ X este soluția ideală și una dintre cele mai rapide pentru albirea dinților. Se pot obține între 4 și 6 nuanțe de alb, într-o singură ședință de albire pentru întreaga dantură.

EPIC™ X este singurul laser dezvoltat de BIOLASE exclusiv pentru stomatologie, fiind cea mai recentă inovație în acest domeniu.

 

Unituri dentare adulți

Uniturile dentare sunt cele mai folosite aparate dintr-o clinica stomatologica. Pentru ca vrem sa va cream confort cat timp petreceti la noi, am investit doar in unituri noi si moderne.

 

Unit dentar copii

Epicentrul clinicii noastre il reprezinta cabinetul de copii, gandit special pentru ei. Scaunul dentar pentru copii este atractia cabinetuli, facand copii sa perceapa cabinetul stomatologic ca un loc de joaca. Uita de frica si se intorc cu placere de fiecare data.

 

Radiologie dentară

O evaluare completă a pacienților este necesară de fiecare dată când aceștia se prezintă la controalele anuale preventive sau atunci când vin pentru acuze diferite. Pe lângă un examen clinic amănunțit, realizat prin mijloacele cunoscute (inspecție, palpare), pentru a avea o viziune globală a stării de sănătate oro-dentară sunt necesare și investigații radiologice.

 

Autoclav

La Oricont Dental Clinique esti in siguranta! Investitiile realizate in echipamentele de sterilizare dar si protocoalele de sterilizare dupa care lucram te tin departe de pericol. Da, intr-un cabinet de medicina dentara te poti imbolnavi. Dar nu la noi! Aici te tratam pe tine, ne tratam pe noi si familiile noastre! Trebuie fie un loc sigur! Si l-am facut asa de la bun inceput !

Incaperea de sterilizare este conceputa astfel incat instumentarul contaminat sa nu se intalneasca niciodata cu cel steril! Normele de securitate medicala recomanda acest lucru.Noi le-am respectat!

 

Endomotor

În tehnica veche, scoaterea nervului se facea manual, cu ace reutilizabile, ceea ce ducea la o rata de esec a tratamentului foarte mare. Acum, cu ajutorul endomotorului, scoaterea nervului se face rotativ, cu ace speciale, crescand confortul pacientului prin diminuarea timpului de realizare a tratamentului. Este precis si sigur.

 

Sistem de obturare Meta Biomed

Cu ajutorul acestui aparat realizăm obturațiile de canal 3D, prin tehnica injectării directe cu gutaperca.

 

Lampa pentru albire Zoom

Cu toții ne dorim dinții albi, zâmbet frumos. Cu ajutorul acestei lămpi, procesul de albire este mai eficient si mai rapid.